ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

NO FINISH LINE

«Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, το No Finish Line έρχεται τώρα στην Αθήνα, για να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη». Με αυτή την πρόταση ξεκίνησε η επίσημη παρουσίαση του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ένα αγώνας που καταγράφει χιλιόμετρα και προσφέρει χρήματα για ιερό σκοπό, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα και θα τερματιστεί 90 ώρες μετά, την Κυριακή 30 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι! Σε αυτές τις 90 συνεχόμενες ώρες, άνθρωποι κάθε ηλικίας θα τρέξουν, θα περπατήσουν, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν χωρίς κανέναν περιορισμό στο χρόνο, τον ρυθμό, τον τρόπο, τη διάρκεια, μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 1000 μέτρων στο ΚΠΙΣΝ και θα προσφέρουν χρήματα ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι Πρεσβευτές της διοργάνωσης στηρίζουν και δίνουν έμπνευση

Ο συνδυασμός αθλητισμού και φιλανθρωπίας σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, πραγματικό κόσμημα για όλους τους Αθηναίους, με τη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας που αδιακρίτως μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν υποστηρίζεται ένθερμα από σπουδαίους Ολυμπιονίκες, όπως ο Πρεσβευτής του αγώνα Νικόλας Κακλαμανάκης και η Μεγάλη Πρέσβειρα της διοργάνωσης Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδου. Η δήλωση του πρώτου στην επίσημη παρουσίαση του αγώνα «Αυτή η διοργάνωση έχει πετύχει από τη στιγμή που ξεκίνησε και στην πορεία θα πετύχει ακόμη περισσότερα, επειδή υπάρχει πίσω από αυτήν μία ομάδα με αξίες….», μας εμπνέει για συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες