ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ BISTROT VIENNA

Όσο η μέρα μεγαλώνει και μαζί της αυξάνεται και η θερμοκρασία, η μπύρα φαντάζει το πιο ιδανικό ποτό για την εποχή. Δροσιστική, χαμηλή σε αλκοόλ, αρωματισμένη, χρωματισμένη ανάλογα μαύρη, κόκκινη ή ξανθιά, η μπύρα αποτελεί την πιο αρμονική επιλογή για να συνοδέψει τις γεύσεις μας, μεσημέρι και βράδυ.

ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑΣ

Εμπνεόμενοι από το «βάρος», την «ένταση» ή την «πικράδα» δημιουργήσαμε γεύσεις ταιριαστές, που μαζί –φαγητό και ποτό –ολοκληρώνουν την εμπειρία της γευστικής απόλαυσης. Σολομός με γλάσο μπύρας, περίφημα μανιτάρια Portobello αρωματισμένα με chorizo μαζί με μία βέλγικη, ξανθιά Ale. Νουαζέτα αρνί παναρισμένο με βύνες από σοκολάτα και καφέ με μία Stout ή Porter, μαύρη κρεμώδη βαριά ή λιγότερο, όπως την προτιμάτε. Χοιρινό με εκχύλισμα βύνης κριθαριού και χονδρό μακαρονάκι με μία κόκκινη και χταπόδι με σουπιές και φάβα με μία Lager. Για επιδόρπιο brownie με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης με μπύρα… φυσικά!

ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΪΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ BISTOR VIENΝΑ.

Γεύση και Αισθητική σε ένα χώρο γενναιόδωρο, ανοιχτό, άνετο, καλαίσθητο, με το μοναδικό διακριτικό σέρβις των ανθρώπων του InterContinental, η μπύρα και τα συνοδευτικά της γεύσης της ή οι ευφάνταστες γεύσεις με συνοδευτικό μία μπύρα, σας προσκαλούν για γεύμα ή δείπνο.