ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Το ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens γιορτάζει το Πάσχα σύμφωνα με τις επιταγές της παράδοσης, στον πιο ζεστό και προσιτό του χώρο, στο πολυβραβευμένο Cafezoe.

Μεγάλο Σάββατο

Λίγο πριν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ελάτε να τσουγκρίσουμε τα κόκκινα αυγά και να γευτούμε την παραδοσιακή μαγειρίτσα με πλήθος εδεσμάτων από τον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου. Ελάτε να σηκώσουμε σε πρόποση τα ποτήρια μας, γεμάτα με μπύρα ή κρασί, και να ευχηθούμε «Χριστός Ανέστη –Αληθώς ο Κύριος» και μαζί να ελπίσουμε στην αναγέννηση της ελπίδας, της αγάπης και της χαράς.

Κυριακή του Πάσχα

Το τραπέζι είναι έτοιμο, στρωμένο, έτσι όπως ταιριάζει κάθε Κυριακή. Μόνο που αυτή την Κυριακή, την πιο σημαντική για την Ορθόδοξη Πίστη, στο κέντρο βρίσκονται τα κόκκινα αυγά και το γλυκό τσουρέκι και το τραπέζι μας μοσχοβολά με αρνί μαγειρευτό και πλήθος ορεκτικών και συνοδευτικών γεύσεων. Η απαραίτητη μουσική επένδυση τονώνει το κέφι που έχει ξεκινήσει ήδη από το καλωσόρισμα με ένα ποτήρι παραδοσιακό ούζο. Τη στιγμή της απογείωσης του κεφιού, τα παιδιά μας ξέγνοιαστα μοιράζονται τις δικές τους στιγμές χαράς με τους έμπειρους εκπαιδευτές της Kidarte.

Περισσότερες πληροφορίες