ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ

Νίκος Χαραλαμπίδης

Ιστορία, πολιτική,θρησκεία, υψηλή τέχνη και λαϊκή κουλτούρα συναντιόνται στη δουλειά του Χαραλαμπίδη, που συνθέτει με σύγχρονα μέσα (όπως είναι η ψηφιακή εκτύπωση) έργα που διερευνούν το συσχετισμό της παράδοσης με τους σύγχρονους τρόπους ζωής.

ΓΑΓΓΗΣ

Δανάη Στράτου

Η καλλιτέχνιδα αποτυπώνει με το φωτογραφικό της φακό την καθημερινότητα και τα προβλήματα των ανθρώπων που ζουν σε υποβαθμισμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του κόσμου.

project.moments, ΣΤΙΓΜΕΣ, 2008

Βάσω Γκαβαϊσέ (1973-)

Mεταλλικό χαρτί, Plexiglas, 275x184x11 εκ.

Το έργο ΣΤΙΓΜΕΣ, στην κύρια είσοδο, σχεδιάστηκε ειδικά για το Athenaeum InterContinental στα πλαίσια μιας συνολικής παραγγελίας που αφορά τον εξοπλισμό των 480 δωματίων του. Είναι η μήτρα του project.moments από την οποία γεννώνται -με φωτογραφικό ρεπορτάζ σε ψηφιακή επεξεργασία- 12 εικόνες/ΩΡΕΣ που αναρτήθηκαν όλες μαζί στο Lobby και αναπαραγμένες σε 40 αντίτυπα η κάθε μια, κοσμούν τα δωμάτια.

ΑΤΙΤΛΟ Red

Νίκος Αλεξίου

Χαρτί, Λινός σπάγκος και καλάμι

Στο lobby μας φιλοξενείται το τρίπτυχο του καλλιτέχνη. Ο ιδιότυπος αυτός "καμβάς" έχει δημιουργηθεί με επιμονή με τη χρήση μικρών λεπτεπίλεπτων λωρίδων χαρτιού που σχηματίζουν με λιτό τρόπο ένα αφαιρετικό κυματισμό.